Don Cándido descans i celebració

Hotel Don Cándido és el teu lloc tant de descans com de celebració

Hotel Don Candido

Rambleta del Pare Alegre, 98, Terrassa

info@hoteldoncandido.com

93 733 33 00

Per dinars, celebracions o nits romàntiques, el teu lloc és Hotel Don Candido

Vista del hall de l’Hotel Don Candido.

L’Hotel Don Candido és molt reconegut dins la ciutat de Terrassa i arreu. Des de particulars que volen celebrar una comunió o fer un gran banquet de boda fins a clients de ciutat que s’allotgen per a un moment puntual. Tots ells escullen el Don Candido per a la seva estada i celebracions.

No només ofereix serveis per a esdeveniments. L’Hotel convida a tothom a anar-hi en qualsevol moment a gaudir tan sols d’un cafè a la cafeteria mentre la música del piano sona de fons. O gaudir del bon temps prenent un refresc a la terrassa, un espai diferent on estar-hi de gust i desconnectar de l’estrès i la rutina. 

Disposen d’espais per a tot tipus d’esdeveniments, les sales són completament adaptables segons allò que demani el client, sigui un esdeveniment d’empresa o bé la petició arribi des d’un particular. La gran varietat d’espais pot reunir des de 15 persones fins a un màxim de 350. Les sales estan adaptades amb la més nova de les tecnologies. El client pot escollir què vol dins l’àmplia oferta de preus competitius.

Aquest 2017 l’Hotel compleix 25 anys gràcies a la seva capacitat per adaptar-se sempre als temps actuals. La seva clau és escoltar al client saber sempre què vol, què demana i trobar la manera de satisfer les necessitats i les peticions més exigents. Per complir aquestes expectatives l’Hotel ofereix preus adaptats a cada petició, i podrás trobar més ofertes i novetats a les seves xarxes socials.

Author: Grup Camí Advertising

Deja un comentario